Selectează o Pagină

FORMULAR VENDORI

Dacă te regăsești printre cei care doresc să participe la DISKOteka Festival în calitate de VENDOR, mai întâi trebuie să completezi formularul de mai jos.

Condiții de participare la DISKOteka Festival 2020

 1. Existența unei societăți, mai exact existența unei firme care sa aibă trecut in obiectul de activitate serviciile oferite (restaurant, bar, fabricare si comert produse diverse etc.)
 1.  Autorizația de funcționare

Sunt strict interzise activitatile economice sau comerciale, indiferent de natura lor, fara autorizatia de functionare.

Mai precis, fiecare vendor trebuie să aibă autorizat codul CAEN pentru vânzarea de produse în afara sediilor proprii:

4799 Comerț cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioșcurilor și piețelor

Dacă activitatea ta este în domeniul culinar, de preparare a mâncărurilor, este indicat să ai autorizat codul CAEN 5610 de Restaurante.  În cazul preparării băuturilor se poate autoriza, de asemenea codul CAEN 5630 Baruri și alte activități de servire a băuturilor.

Autorizarea codurilor CAEN se realizeaza la Registrul Comerțului, prin depunerea unui dosar, soluționarea acestuia având loc a doua zi.

De asemenea, în cazul în care prepari mancare sau bauturi diverse, este indicat sa informezi Directia de Sanatate Publica si Directia Sanitar-Veterinara din plan local despre participarea ta in cadrul festivalurilor printr-o instiintare depusa la sediile acestora sau transmisa pe e-mail.

 1.  Normele de conduita, sanatate si siguranta trebuie respectate de vendori

Partenerii contractuali trebuie sa respecte toate normele legale de conduita si de siguranta impuse de catre organizatorii festivalurilor. De altfel este strict interzis ca vendorii să se abată de la acestea, altfel se va acționa conform legii.

 1.   Plata taxelor 

Fiecare vendor va plăti către DISKOteka Festival o taxă reprezentând un procent din vânzări, în urma unui contract semnat. De asemenea, ești obligat să deții o casă de marcat fiscală portabilă dotată cu modul bluetooth, model Datecs DP05 sau Datecs DP25. Vei oferi bon fiscal fiecărui client de al tau. Bonurile fiscale le vei înregistra în contabilitate și vei plăti impozitul aferent.

Cazarea, transportul și alte cheltuieli ocazionate de prezența la DISKOteka Festival 2020 rămân în sarcina fiecarui vendor.

 1.   Plata în cadrul festivalului – moneda festivalului 

Plata produselor în cadrul DISKOteka Festival se face EXCLUSIV Cashless. Nicio altă formă de plată nu este permisă. În cazul în care un vendor folosește și altă metodă de plată pentru vânzarea produselor sale (ex: cash sau POS), acesta va plăti organizatorului DISKOteka Festival daune în valoare de 100.000 euro.  Toate câmpurile sunt obligatorii! Te rugăm să completezi toate informațiile și să atașezi toate fișierele cerute.

  Call Center

  DE LUNI PÂNĂ VINERI

  INTERVALUL ORAR 09:00 – 18:00

  Weekend

  INTERVALUL ORAR 10:00 – 14:00

  Program Timisoara

  PUNCT DE VÂNZARE

  IULIUS TOWN – INTERIOR

  ETAJ 1 – LÂNGĂ HERVIS

  DE MARȚI PÂNĂ DUMINICĂ
  INTERVALUL ORAR 13:00 – 21:00