Termeni Și condiȚii

Acest website este proprietatea S.C. DISKOTEKA FESTIVAL S.R.L., denumită în continuare DISKOteka.

 

1. CONDITII GENERALE

Utilizatorii Site-ului pot achiziționa abonamente prin intermediului acestei platforme, comenzile efectuate fiind confirmate printr-un e-mail primit după finalizarea cu succes a comenzii. Achiziția este supusă următorilor termeni și condiții, utilizatorii având obligația de a respecta mențiunile din prezentul document.

DISKOteka își rezervă dreptul de a modifica/completa în orice moment secțiunea “Termeni și Condiții” fără a notifica utilizatorii în prealabil. Menționăm faptul că modificările ulterioare pot fi cauzate de reglementări legislative de la nivel național sau european etc.

Utilizatorii sunt obligați să respecte regulamentele pe care organizatorii festivalului le stabilesc în vederea unei bune desfășurări a evenimentului.

 

2. EFECTUAREA UNEI COMENZI

Toate comenzile efectuate pe acest site sunt finale și nu pot fi anulate. Pentru a realiza o comandă este necesar ca utilizatorii să parcurgă următorii pași:

1- selectarea abonamentelor din categoria de abonamente disponibile;

2- selectarea numărului de abonamente dorite și plasarea comenzii;

3- verificarea adresei de facturare și a datelor personale;

4- confirmarea comenzii;

 

3. MODALITATI DE PLATA

Plata prin card bancar

DISKOteka foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, DISKOteka nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Important de stiut! Pentru plățile prin card bancar comisionul este inclus în prețul biletului!

 

4. PIERDEREA, FURTUL SAU DETERIORAREA ABONAMENTELOR 

Responsabilitatea DISKOteka asupra comenzii încetează în momentul în care abonamentele au fost livrate în condiții normale către cumpărător. DISKOteka nu este răspunzătoare de pierderea, furtul sau deteriorarea abonamentelor ulterior realizării livrării.

În caz de pierdere sau de furt al abonamentelor online, cumpărătorul este obligat să notifice acest fapt către DISKOteka, pe adresa office@diskoteka.ro, în vederea înlocuirii abonamentelor. În cazul în care utilizatorul nu procedează la notificarea DISKOteka în timp util, DISKOteka nu își asumă nicio răspundere pentru utilizarea abonamentelor respective de o altă persoană, nici pentru imposibilitatea cumpărătorului inițial de a mai participa la eveniment pe baza abonamentelor pierdute/furate. În vederea anulării abonamentelor pierdute/furate, cumpărătorul trebuie să dovedească faptul că biletul a fost achiziționat de pe platforma DISKOteka, inclusiv a faptului că acesta a achitat contravaloarea abonamentelor. În condițiile în care cumpărătorul nu poate fi identificat, reemiterea abonamentului nu este posibilă.  

Nu este recomandată transmiterea parțială sau totală a imaginilor conținând abonamente achiziționate. DISKOteka nu este  responsabilă de utilizarea unor copii ale respectivelor abonamente pentru accesul la eveniment. Astfel, primul abonament verificat și validat la punctul de check-in va fi considerat autorizat, persoana respectivă având acces în cadrul evenimentului. Alte abonamente conținând același cod vor fi declarate invalide, accesul persoanei nefiind permis.

 

5. DREPTUL DE RETRAGERE DIN CONTRACT 

DISKOteka vinde bilete/abonamente pentru spectacole si evenimente care se incadreaza in categoria activitati si servicii; drept urmare, in conformitate cu prevederile art.16 lit.l) din OUG nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, pentru vanzarea de bilete pentru spectacole sau evenimente, cumparatorii nu isi pot exercita dreptul de retragere din contractele de vanzare-cumparare al biletelor incheiate la distanta sau in afara spatiilor comerciale, in cazul in care cumparatorul a efectuat o comanda sau din contractele de vanzare-cumparare al biletelor executate la distanta sau in afara spatiilor comerciale, in termenul de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia biletelor, prevazut de legislatia in vigoare.

 

6. RETURNAREA CONTRAVALORII ABONAMENTELOR 

În cazul anulării Festivalului din motive ce țin de culpa exclusivă a Organizatorului, Organizatorul va rambursa prețul biletelor plătit de Cumparator în termen de 30 de zile de la data la care s-a anunțat anularea.

Contravaloarea abonamentelor achiziționate nu va fi restituită în situația anulării sau a reprogramării Festivalului de către Organizator din cauze care intră sub incidența forței majore sau a cazului fortuit. Prin forță majoră sau caz fortuit se intelege orice eveniment extern și imprevizibil cum ar fi, dar fără a ne limita la: furtuni, amenințări sau risc de atac terorist, acte ale autorităților publice, fie legitime sau nu, epidemii, pandemii, accident, explozii, incendii, inundații, ploi torentiale, cutremur, conflicte sociale, scurtcircuit major, risc ridicat de afectare a sănătății sau orice alte cazuri care nu pot fi prevăzute sau înlăturate prin diligențe și prudență de către Organizator.

Mutarea locului de desfășurare a evenimentului în aceeași arie geografică nu reprezintă motiv pentru returnarea contravalorii abonamentelor.

Datele de desfășurare ale festivalului pot fi modificate unilateral de Organizator în caz de forță majoră sau caz fortuit fără nicio obligație de rambursare a prețului biletelor către Cumparator.

Dacă evenimentul este reprogramat din cauze ce țin exclusiv de voința Organizatorului, Cumpărătorul va trimite o solicitare de retur pe adresa de e-mail office@diskoteka.ro iar contravaloarea abonamentului (fără taxele de curierat, de transfer bancar, sau taxe de procesare) va fi returnată în contul din care a fost achitat în termen de 14 zile DUPĂ data la care evenimentul va avea loc.

 

7. REVANZAREA BILETELOR/ABONAMENTELOR 

Cumparatorului nu îi este permis sa vândă sau să înstrăineze biletul/abonamentul cumparat de la DISKOteka catre o terta parte in scopul obtinerii de avantaje materiale sau in scop promotional. Organizatorul evenimentului poate refuza participarea detinatorilor unor astfel de bilete la eveniment sau poate evacua detinatorii unor asemenea bilete din locatia evenimentului.

 

8. CONFIDENTIALITATEA DATELOR 

Persoanele care vizitează acest website nu sunt obligate să furnizeze nicio informaţie personală. Totuşi, pentru a vă oferi serviciile noastre, avem nevoie de unele informaţii personale precum: numele, numerele de telefon, adrese de e-mail. DISKOteka foloseşte aceste date numai în scopuri operaţionale (încheierii și executării Contractului) şi statistice.

Natura obligatorie sau opţională a informaţiilor personale este indicată la momentul achiziționării biletelor/abonamentelor. Refuzul de a furniza datele personale obligatorii implică nerealizarea sau refuzul accesului la serviciul solicitat.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm consultați secțiunea Politica de Confidențialitate.

 

9. RECLAMATII SI INTREBARI 

În cazul în care cumpărătorul/utilizatorul întâmpină o problemă și are nevoie de ajutor, acesta se poate adresa în mod exclusiv prin intermediul email-ului office@diskoteka.ro 

 

10. CONTACT 

Pentru situații legate de procesul de achiziționare, ne puteți contact la adresa de e-mail: office@diskoteka.ro