fbpx

Thomas Anders

Modern Talking

THOMAS ANDERS s-a născut la 1 martie 1963 și este una dintre puținele vedete germane care a avut un impact național și internațional asupra istoriei muzicii. În timpul imensului său succes cu Modern Talking, a avut nenumărate hit-uri, ceea ce l-a făcut faimos în aproape fiecare colț al pământului.

“You’re My Heart, You’re My Soul” a ajuns nr.1 in 81 de tari. Vânzările de CD-uri la nivel mondial ale pieselor Modern Talking și solo ale lui Thomas Anders au depășit acum 125 de milioane.

Thomas Anders a primit peste 420 de discuri de aur și platină și numeroase premii pentru realizările sale artistice, printre care “Bambi”, “Goldene Europa”, “Goldene Kamera”, “ECHO”, “World Music Award”, aurul și argintul “Bravo-Otto”, “Golden Lion” de la Radio Luxembourg și multe altele.

În ciuda succesului său triumfător, Thomas Anders continuă să caute mereu o nouă provocare. Ca artist de top și ca un adevărat profesionist, nu se oprește.

Succesul mondial de care s-a bucurat cu Modern Talking a fost urmat de lansarea multor albume solo în Germania și în străinătate. Cel mai recent album solo pop al lui “STRONG” a vândut peste 1.000.000 de exemplare doar în Rusia și a primit discul de platină.

În cel mai spectaculos videoclip muzical al său “Stay With Me”, o piesă solo din albumul “STRONG”, a interpretat rolul lui James Bond în stilul adevăratului agent 007.

În 2011, a început să lucreze cu Uwe Fahrenkrog-Petersen, care a produs și a compus unele dintre cele mai de succes hit-uri ale celebrei cantarete de origine germană NENA. Albumul lor “Two” a fost intrat pe locul 11 în topurile albumelor, iar pentru o scurtă perioadă “Gentleman-ul Muzicii” s-a transformat muzical într-un “Gigolo”.

Dupa lansarea a peste 25 de albume, Thomas Anders si-a indeplinit visul de demult de a-și înregistra primul album de Crăciun în stilul unui album american. La fel ca și arhitectul său, “Christmas for You” a fost un caleidoscop cu multe fațete. Nouă, dar tradițională și internațională și totuși intimă, a fost o lucrare muzicală care reflecta însăși esența artistului.

În 2016, Thomas Anders a lansat un alt album de succes. HISTORY oferă un omagiu timpului petrecut ca parte a celui mai reușit pop duo german din toate timpurile – Modern Talking. Albumul urmărește dorințele multor fani și reflectă concertele sale live din întreaga lume.

Primăvara anului 2017 vine cu o mare surpriză! Thomas Anders urmează să cânte în limba germană.

“Pures Leben” Pure Life este primul său album de limbă germană, arătând atitudinea sa față de viață în toată gloria sa nemărginită. Albumul reușește să permită ascultătorului să experimenteze o mulțime de situații și momente variate, de zi cu zi, prin toate melodiile sale. Cu o mică sclipire în ochii Thomas Anders cântă despre lucrurile care contează cu adevărat în viață. Pentru acest album a lucrat împreună cu unii dintre cei mai de succes compozitori germani. (Helene Fischer, Howard Carpendale și Udo Lindenberg.)

După ce a cântat în engleză atâția ani, Anders a trebuit să se concentreze pe a face același lucru de la zero în limba maternă. S-a ocupat de dicție și și-a pus cea mai importantă întrebare: Unde mă situez cu vârsta mea ?! Lucrând împreună cu producătorul său Christian Geller, Anders a găsit o modalitate de a împacheta noile și atractivele piese pop în mod autentic și convingator pentru public.

După 40 de ani în industria muzicală, Thomas Anders continuă să încânte și entuziasme lumea muzicală ca artist solo. Fanii săi îi prețuiesc carisma fascinantă și intimitatea elegantă pe care o prezintă în concertele sale. Ei iubesc sentimentul și starea de spirit pe care le întâmpină în piesele sale.

Thomas Anders este un muzician și artist complet, cu o vastă experiență în industria de divertisment. A fost pe scenă de mai bine de 40 de ani și a avut prima sa apariție în televiziune cu 35 de ani în urmă într-un spectacol tv german popular. După aceea, cariera sa a mers într-o singură direcție – în sus! Concertele sale l-au purtat în întreaga lume – de la Cape Town până la Hong Kong, de la Tel Aviv la New York, de la Santiago de Chile la Moscova, Toronto, Hanoi, Praga, Berlin, Budapesta, Londra, Washington, Los Angeles, lista este nesfârșită …

Până în ziua de azi, Thomas Anders rămâne singurul star internațional care a cântat de douăsprezece ori la istoricul Kremlinul din Moscova, echivalentul rus al Royal Albert Hall. Este de la sine înțeles că artistul a cântat cu casa închisă cu fiecare ocazie.

Thomas Anders este o stea care se poate prezenta în mai multe moduri diferite. De la entertainer de top în concerte la prezentator de show-uri, el este în egală măsură acasă la gale sau evenimente sofisticate unde este cunoscut pentru aparițiile sale elegante și distinse. Își plimbă publicul într-o călătorie muzicală impresionantă prin timp, trecând prin nenumăratele hituri ale Modern Talking și multe alte hituri pop clasice. Totuși, indiferent de locul în care interpretează Thomas Anders, el va fi mereu “Gentleman-ul muzicii”.

Thomas Anders s-a impus ca brand personal.

Este adesea invitat să ofere discursuri la convenții sau forumuri business și de marketing, unde își oferă expertiza cu privire la modul de a construi o carieră de succes și de a clădi un brand în baza propriei sale experiențe. Exemplificat odată cu lansarea cărții “Der Mensch als Marke”, care poate fi tradusă ca Branduri Umane, el este un exemplu viu de construire a imaginii.

În ciuda popularității sale uriașe și a tuturor oportunităților care au venit, un lucru nu s-a schimbat niciodată – legătura profundă pe care o are pentru patria sa. Deși a călătorit în întreaga lume, orașul Koblenz, unde a locuit mulți ani împreună cu soția sa, Claudia și fiul lui Alexander, rămâne centrul absolut al vieții sale și sursa din care el își găsește forța pentru a obține in mod constant succesul de necontestat.

Ca un “Koblenzer”, el știe cum să-și folosească statutul de celebritate pentru cauze onorabile și a acționat în calitate de susținător al “Asociației pentru Protecția Copilului din Koblenz” încă din 2008. Îi place foarte mult să lucreze cu și pentru copii . Deși primește în mod constant întrebări din întreaga lume pentru a susține alte cauze umanitare, Asociația pentru Protecția Copilului din orașul său de origine rămâne foarte aproape de inima sa.