fbpx

MCCOY

Herb

Herb McCoy s-a născut la 4 august 1960 în Gulfport, Mississippi, Statele Unite ale Americii. A crescut în Las Vegas, Nevada (statul Nevada).

Herb a studiat muzica și dansul la Universitatea din Oregon și a călătorit mai târziu la Las Vegas, unde și-a început cariera în show-ul “Folies Bergere”. În curând, Herb decide să se mute în Europa, unde și-a încercat norocul în țări precum Spania, Portugalia, Grecia, Italia, Germania și Franța. A fost prezent în majoritatea emisiunilor televizate din aceste țări. În timpul emisiunuilor de televiziune din Italia, conducerea a oferit artistului Moulin Rouge să deschidă un spectacol intitulat “Formidable”, unde i sa atribuit rolul de solist. Acesta a fost urmat de lucrarea sa, care a avut loc în spectacolul “Sterne”, care a avut loc în Palacio Fridrihshtat din Berlin și în muzica “Sisterella”, creată de Larry Hart, co-produs de Michael Jackson. Acesta a fost urmat de un val de diferite proiecte despre care Herb însuși le-a spus într-un interviu: “Nu vreau să te plictisesc cu povestiri despre multe mii de proiecte în care am participat pe parcursul multor ani de carieră”.

În 2005, după retragerea complicată a lui John McInerney de la “Bad Boys Blue”, datorită conflictului predominant cu alți membri ai grupului, Andrew Thomas la invitat pe Herb McCoy să-și asume rolul principalului vocalist. După aceasta, a fost prezentat oficial noul staff al proiectului, numit “The Real Bad Boys Blue”. Herb McCoy l-a înlocuit cu succes pe John McInerney. În 2009, Andrew Thomas a murit de cancer.

Astăzi, Herb McCoy continuă să interpreteze un nou repertoriu, care cuprinde și cele mai bune hit-uri ale proiectului Bad Boys Blue, în paralel pregătindu-se să lanseze un album de studio într-un nou gen de muzică Chillout.