fbpx

NO MERCY

Marty Cintron

Istoria muzicală NO MERCY începe în prima parte a anilor 90, când Frank Farian a dat întâmplător de Marty Cintron. Artistul născut în New York, cu rădăcini din Puerto Rica, a fost observat de producătorul de succes într-un club de pe Ocean Drive din Miami.

Producătorul de origine germană, cu instinctul său inconfundabil când venea vorba de găsit talente, a fost imediat impresionat de Marty, de talentul lui vocal și felul în care cânta la chitară. El l-a invitat imediat pe muzician la o repetiție în studioul său din Germania. Chiar înainte ca Marty să-și înțeleagă bine norocul, n-a stat pe gânduri și s-a îmbarcat într-un avion cu destinația Frankfurt.

Frank Farian și Marty Cintron au decis să formeze o nouă trupă. Brandul caracteristic al trupei trebuia să fie combinația de voci excelente, susținute de un sunet distinct de chitară și de o prezentare perfectă – cerințe care necesită cele mai înalte niveluri posibile de profesionalism și angajament din partea artiștilor.

Marty Cintorn a recomandat oamenii potriviți, prietenii săi, gemenii Ariel și Gabriel Hernandez din Cuba, care locuiau în Florida de când aveau unsprezece ani. Marty îi cunoștea de mult timp și putea să arate  succesul lor pe scena popului american. Ariel și Gabriel au fpst încântați de ideea unei trupe și au început să lucreze la înregistrarea primelor melodii împreună cu Frank Farian și Marty. Așs s-a născut NO MERCY.

De câțiva ani, Marty Cintron interpretează singur pe scena, ceea ce nu face spectacolul mai puțin valoros, deoarece este mai mult decât un chitarist și cântăreț talentat și poate să umple cele mai mari locații.

Primul album al lui NO MERCY a vândut milioane de exemplare. Numărul mondial de fani a crescut proporțional cu numărul de unități vândute. Se părea că toată lumea de pe fiecare continent îndrăgea piesele melodioase. În curând, sunetul unic NO MERCY a devenit “exemplul” care merita urmat pentru mulți tineri și muzicieni în devenire. Trupa NO MERCY a obținut un succes fantastic într-un timp foarte scurt, tipul de succes pe care îl visează și alți tineri artiști din întreaga lume.

Marty Cintron crede că Miami este orașul perfect pentru a face muzică: “Amestecul colorat al tuturor stilurilor diferite, care este prezent peste tot și poate fi resimțit peste tot în oraș, este cea mai bună atmosferă pentru a scrie și a compune melodii”, spune Marty. “Miami este mai mult decât un oraș, Miami este atât o sursă de inspirație, cât și un sentiment de viață”.

Marty Cintron continuă în prezent să concerteze în întreaga lume cu toate hiturile NO MERCY.