fbpx

LIAN ROSS

Josephine Hiebel

Lian Ross este o cântăreață Hi-NRG / Eurodisco și compozitoare cunoscută în mod special pentru faimoasele sale hit-uri precum “Fantasy”, “Say You’ll Never”, “Scratch My Name”, “It’s Up To You”, piese care i-au garantat succesul și recunoașterea mondială până în prezent.

În anii ’80 și ’90, ea a fost vocea faimoaselor proiecte dance din întreaga lume, cum ar fi: Fun Factory, Tears & Joy, 2 Eivissa, Creative Connection și Teeko X, pentru a menționa doar o parte dintre ele.

O compilatie a single-urilor sale de succes si a pieselor preferate “The Best Of And More” a fost lansata in 2015. Conținea versiuni cover de succes ale:

  • “Do You Wanna Funk” – # 1 DJ Dance Charts în SUA, sfârșitul anilor ’80
  • “Killing Me Softly” – câștigătorul DJ Music Award pentru piesa “Best Dance Track” în 1996
  • “I Will Always Love Yo” – Poziția # 1 în Olanda la mijlocul anilor ’90
  • “Young Hearts Run Free” (2009) și”Minnie The Moocher” (2012) – # 1 la radio și hituri de club

Albumul său din 2013 “I Got the Beat” a cuprins o varietate de stiluri muzicale, inclusiv Tribal House cu piesa “Around The World”, Electropop cu piesa “Shake Your Booty” și o nouă versiune a hitului “Say You Will Never”. Viziunea ei a fost să producă un super album de dans în spiritul House & Ibiza, care a avut un succes evident. O compilație dublă CD “Greatest Hits & Remixes”, inclusiv single-urile ei de 7 ” și 12 ”, a fost lansată de ZYX Records pe 1 iulie 2016, cu un mare succes la fanii săi.

În prezent, ea face turnee în întreaga lume cu vocea sa unică, cu o prezență scenică incredibilă și cu o carismă de invidiat, ceea ce face ca spectacolele ei live să fie complet de neuitat.

La 3 ani după marele succes al albumului “I Got the Beat”, Lian Ross a lansat în cele din urmă albumul său dublu numit “And The Beat Goes On”. Așa cum este cunoscută a fi o cântăreață extrem de versatilă, acest album conține o gamă largă de genuri muzicale. Lian Ross te conduce într-o călătorie muzicală de la gustul clasic al anilor ’80 cu piese precum “Game Of Love”, “All We Need Is Love” și “Dr. Mabuse” până la pop-ul modern și actual cu piesele “All About You”, “Make A Party” sau noua interpretare a hitului “You’re My Heart You’re My Soul”. Ies în evidență și senzualele piese “Everything Is Possible” și “Through The Eyes Of Love”, inclusiv remixuri și versiuni extinse pentru fanii din întreaga lume.