fbpx

LA BOUCHE

Lane McCray & Sophie Cairo

Cum calculezi succesul în industria muzicală? Dacă ai un singur hit, ești o minune cu un singur hit. Două hituri, poți fi o stea. Pentru Lane McCray – fondatorul, cântărețul, scriitorul și proprietarul mărcii comerciale a lui La Bouche, industria muzicală îl califică drept o legendă.

Cu peste 12 milioane de discuri vândute în întreaga lume, hiturile multi-platină La Bouche includ: Be My Lover, Sweet Dreams, Where Do You Go, Tonight Is The Night, SOS, I Love To Love, Falling In Love, You Won’t Forget Me, In Your Life, Sweet Dreams Remixed 2017.

Lane McCray a apărut pe scena muzicală internațională la mijlocul și sfârșitul anilor 1990, cu Melanie Thornton. Ei au cucerit topurile din anii 1990. La Bouche a câștigat numeroase premii, printre care și Grammy-ul german, Echo (pentru Cântecul de dans al anului 1995), Golden Europa (pentru cel mai bun duo sau grup 1995), nominalizat la “Best Dance Video” la MTV-Europe Music Awards și a fost nominalizat la trei premii la MTV VMA în 1996. După ce a cucerit Europa, La Bouche a pornit către Statele Unite cu sound-ul lor incontestabil de puternic. Cu stilul lor unic și la modă, La Bouche a devenit un reper permanent în muzica și divertismentul modern.

Un nume de uzual până la sfârșitul anilor ’90, indiferent dacă conduceai mașina, vizionai un film sau tv sau participai la un eveniment sportiv major, dacă ai fost pe planeta Pământ, ai auzit melodiile contagioase ale La Bouche. Succesul lor a însemnat pentru La Bouche apariții pe coloane sonore ale unor producții de filme cinematografice printre care “Night at the Roxbury”, “Romy & Michele’s High School Reunion”, și “Joe’s Apartment”.de la MTV.

După dispariția tragică a lui Melanie Thornton în 2001, McCray a continuat să o onoreze pe Melanie, păstrând brandul puternic La Bouche cu noile soliste Kayo Shekoni (Le Click) și Dana Rayne.

Acum, 23 de ani mai târziu, omul din față, Lane McCray Jr., aduce La Bouche înapoi cu un nou nou single “Night After Night” cu solista de origine ungară Sophie Cairo.

Această cuplare a celor două voci de aur este magică. Cei doi au fost în turneu pe întregul glob cântând în peste 400 de spectacole din 2016, în tot acest timp ascultând solicitările fanilor care au cerut muzică nouă, lucru care a dus la inițiativa lui McCray de a începe să lucreze la un nou material cu Cairo. “Este uimitor cât de populară este muzica anilor 90 astăzi, de fapt, ea a devenit un gen în sine. Din ce în ce mai mulți oameni se apropiau de mine, cerând muzică nouă, așa că în cele din urmă am decis să deschid un nou capitol pentru La Bouche și McCray Records “, spune Lane.

După lansarea și succesul “Sweet Dreams 2017”, pe 14 august 2018 – La Bouche este gata să cucerească lumea din nou cu primul lor single original în șaisprezece ani; “Night After Night”. Produs de Mirko Milosevits & Lane McCray Jr. și scris de Sophie Cairo & Lane McCray. Lansat în întreaga lume prin Nene Musik și în Canada prin intermediul Rammit Records.

“Night After Night” este remixat de câțiva dintre cei mai cunoscuți producători de renume mondial, DJ: StoneBridge și Damien Hall pentru StoneBridge Productions, Jerry Ropero, SCK BOY, Mig & Gino Caporale, Chrizz Morisson, Joshua Weisman & Zhou.

Feedback-ul a fost unul incredibil!