Regulamentul Festivalului

Prin cumpărarea unui bilet/abonament, Participantul declară că a citit, a înțeles și se obligă să respecte acest Regulament. 

DENUMIREA EVENIMENTULUI: DISKOteka Festival 2023 – Retro Nostalgia Music

PRIOADA DESFĂȘURĂRII: 9-10 SEPTEMBRIE 2023

LOCAȚIE: Municipiul Iasi – Parc Palas Mall

PROGRAM:

Se va anunța cu câteva zile înainte de data desfășurării evenimentului.

INFORMAȚII ESENȚIALE:

 • Accesul publicului va fi permis începând cu ora 16:00. 
 • Participanții la festival sunt rugați să se deplaseze, cu mijloace de transport în comun sau cu taxi, din cauza numărului limitat de locuri de parcare din zonă. 
 • La intrarea in zona festivalului, posesorii biletelor/abonamentelor vor primi o brățară de acces cu inscripția ZONA 1, ZONA 2, ZONA 3 sau VIP (după tipul biletului achiziționat), care le vor permite accesul. 
 • Copiii cu vârsta sub 10 ani au intrare gratuită. Copiii cu vârsta de peste 10 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult. Minorii trebuie să fie însoțiți de cel puțin un adult.
 • Organizatorul garantează DOAR valabilitatea biletelor vândute prin intermediul platformelor bileteacum.ro, iabilet.ro și eventim.ro.

ATENȚIE! Nu cumpărați bilete din alte surse decât cele menționate mai sus! Nu cumpărați de pe website-uri cu bilete la suprapreț precum viagogo.com!

 • Accesul în Zona Festivalului este INTERZIS cu: mâncare, băuturi de orice fel, umbrele, recipiente din sticlă, plastic sau metal (cu excepția medicamentelor* conținute în flacoane din sticlă sau plastic de până la 100 ml), parfumuri, sprayuri, deodorante etc., aparate foto și video (cu excepția camerelor foto-video încorporate în telefoane mobile și a camerelor GoPro), animale de companie, bețe de steag sau pentru bannere fabricate din materiale dure și/sau mai lungi de 1 metru, obiecte generatoare de sunete puternice cum ar fi megafoane, vuvuzele și fluiere, obiecte contondente și/sau care pot fi periculoase (cuțite, bricege, lanțuri, bastoane, bâte, arme de foc, praștii etc.), laser pointer – indicatoare laser și lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant/sprayuri de protecție personală, droguri, mai mult de un bagaj cu capacitatea de maximum 25 de litri (trebuie să încapă sub scaun – pentru cei din tribune). Toți participanții vor trece de un control corporal la intrare. În cazul în care un participant refuză verificarea, Organizatorul își rezervă dreptul de a nu îi permite accesul în zona festivalului.
  *Produsele de uz medicinal sunt permise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și se află în cantitate de maxim o doză zilnică.
 • Participarea la eveniment se face pe proprie răspundere, participanții declarând, prin prezență, că sunt apți din punct de vedere fizic și psihic. Astfel, persoanele cu afecțiuni psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efectele speciale sonore, vizuale şi audio reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la eveniment.
 • Evenimentul va începe la ora 17:00. Orele de începere și de încheiere a oricăror concerte din cadrul DISKOteka Festival 2023 – Retro Nostalgia Music, precum și ordinea spectacolelor artiștilor, anunțată în prealabil, pot fi modificate unilateral de către Organizator, Participantul neavând dreptul de a cere despăgubiri în cazul acestor modificări. 
 1. ORGANIZATOR

SC DISKOTEKA FESTIVAL SRL
CUI: RO 39858299

Nr. înregistrare la Registrul Comerțului: J40/12994/2018

Sediul: Bucuresti, Str. Dr. Grigore Taranu nr. 4, Sector 5 

 1. DISPOZIȚII GENERALE

Prin cumpărarea unui bilet, Participantul declară că a citit, a înțeles și se obligă să respecte acest Regulament.

Prezentul Regulament se aplică la organizarea și desfășurarea evenimentului DISKOteka Festival 2023 (denumit în continuare Festivalul), organizat de Diskoteka Festival SRL (intitulat în continuare Organizator). Regulamentul conține prevederile pe care fiecare participant la eveniment trebuie să le respecte și obligațiile acestuia în relația cu Organizatorul și ceilalți participanți la DISKOteka Festival 2023 – Retro Nostalgia Music. Regulamentul poate fi accesat pe www.diskoteka.ro, secțiunea Regulament. 

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricând acest Regulament, fără o înștiințare în prealabil a Participantului. Orice modificare va fi afișată pe site-ul evenimentului www.diskoteka.ro, fiind de imediată aplicare după momentul afișării.

Organizatorul își rezervă dreptul de a aduce modificări de orice fel asupra evenimentului, inclusiv schimbarea artistilor anunțați în prealabil, dacă această schimbare are la bază motive de denunțare unilaterală din partea unui artist. Participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri nici în cazul acestor modificări.

 

III. CATEGORII DE BILETE ȘI ACHIZIȚIONAREA ACESTORA

 1. CATEGORII DE BILETE

1.1 Biletele pot fi achiziționate online, de pe bileteacum.ro, iabilet.ro și eventim.ro.

1.2 Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prețul biletelor fără o înștiințare în prealabil.

1.3 Copiii cu vârsta sub 10 ani au intrare gratuită. Copiii cu vârsta de peste 10 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult. Minorii trebuie să fie însoțiți de cel puțin un adult. La cererea persoanelor responsabile cu securitatea și monitorizare, precum și a reprezentanților Organizatorului, însoțitorul are obligația să prezinte documente (carnet de elev, pașaport sau orice alt document care conține poza minorului) care atestă vârsta minorului.

1.4 Organizatorul garantează DOAR valabilitatea biletelor vândute de către Diskoteka Festival SRL prin intermediul vendorilor autorizati bileteacum.ro, iabilet.ro și eventim.ro.

ATENȚIE! Nu cumpărați bilete din alte surse decât cele menționate mai sus! Nu cumpărați de pe website-uri cu bilete la suprapreț precum viagogo.com!

1.5 În cazul în care vor fi descoperite bilete/invitații/brățări contrafăcute sau falsificate, Organizatorul va sesiza organele de urmărire penală competente.

1.6 Biletele cumpărate nu pot fi returnate, iar contravaloarea lor nu poate fi restituită.

Banii de pe biletele achiziționate pentru acest eveniment nu se returnează, achiziționarea de bilete la spectacole fiind exceptată de la aplicarea dreptului nu se retrage reglementat de OUG 34/2014. În situația în care evenimentul este amânat sau anulat datorită circumstanțelor create de pandemia de coronavirus sau a altor evenimente exterioare care nu țin de voința Organizatorului și fac imposibilă desfășurarea evenimentului în condițiile și la capacitatea normală, Organizatorul nu poate fi ținut răspunzător pentru acest fapt, însă biletele achiziționate vor fi valabile pentru ediția reprogramată a Festivalului. În situația în care evenimentul este amânat/anulat din motive ce țin EXCLUSIV de voința Organizatorului, banii se vor returna în termen de 14 zile de la amânarea/anularea evenimentului.

1.7 Bilete achiziționate nu pot fi folosite decât pentru uz personal. Prin excepție, biletele achiziționate pot fi folosite în scop comercial, cum ar fi pentru organizarea de campanii promoționale, oferirea biletelor drept premii pentru concursuri etc., doar cu acordul prealabil și în scris al Organizatorului. Nerespectarea acestei obligații va duce la anularea biletelor folosite în scop comercial și obligarea persoanelor responsabile la repararea prejudiciului astfel creat.  

 1. CUMPĂRAREA BILETELOR

2.1 Cumpărarea online a biletelor se poate face de pe bileteacum.ro, iabilet.ro și eventim.ro.. Plata se face doar prin intermediul cardului bancar, iar biletul va fi emis doar în momentul în care plata a fost confirmată. Ulterior, participanții vor primi biletul în format online pe adresa de e-mail furnizată.

2.2 Cumpărarea biletelor de pe platforma www.bileteacum.ro se face în conformitate cu termenele și condițiile emise de către aceasta. Platforma are dreptul de a percepe un comision de administrare care se adaugă peste prețul normal al biletului.

 1. PARTICIPAREA LA EVENIMENT 
 2. ACCESUL LA FESTIVAL

1.1 Accesul publicului în zona Festivalului va fi permis începând cu ora 16:00. Recomandăm spectatorilor să ajungă la festival înainte de ora 16:00 pentru a evita formarea de cozi la intrare.

1.2 Posesorii biletelor vor primi o brățară de acces cu inscripția ZONA 1, ZONA 2, ZONA 3 sau VIP (după tipul biletului achiziționat), care le vor permite accesul în zona festivalului. Brățările sunt netransferabile și netransmisibile! Participanții au obligația de a purta brățările pe toată durata desfășurării evenimentului, la încheietura mâinii sau în cazuri excepționale și bine justificate, în alt loc vizibil, cu condiția ca brățara să nu poată fi scoasă fără a fi deteriorată. Organizatorul își rezervă dreptul (prin colaboratorii săi) de a verifica ori de câte ori consideră necesar brățările, atât la intrarea în incinta Festivalului, cât şi pe tot perimetrul Festivalului. Menținerea integrității brățării este responsabilitatea exclusivă a participantului, acesta fiind singurul răspunzător în cazul pierderii, avarierii sau distrugerii acesteia. ATENȚIE !!! ZONA 3 NU are vedere direct către scena festivalului. În ZONA 3 va fi amplasat un ecran cu LED pe care va putea fi urmărit spectacolul. Înainte de a cumpăra bilete pentru această zonă vă rugăm să studiati harta festivalului si sa vizionați filmul de prezentare postat pe site, din care reiese foarte clar modul de împărțire a zonelor festivalului și să tineți cont de faptul că din ZONA 3, din cauza elementelor de vegetație din Parcul Palas Mall, scena NU va fi vizibilă în mod direct.

1.3 Participanții au obligația de a sesiza reprezentanții Organizatorului cu privire la orice defect al brățării la momentul primirii acesteia și să solicite înlocuirea acesteia sau remedierea neconformității de îndată. Neîndeplinirea acestei obligații înlătură răspunderea Organizatorului cu privire la starea brățării, iar participantul pierde dreptul de a solicita înlocuirea acesteia.

Organizatorul nu va înlocui brățările deteriorate de către Participanți sau pierdute de aceștia. Participanții cu brățări deteriorate își pierd dreptul de a se afla în zona de desfășurare a evenimentului, fiind excluși în afara acesteia. În cazul pierderii, deteriorării de orice fel a brățării, Participantul este obligat să-și achiziționeze un bilet nou dacă dorește să rămână în zona de desfășurare a evenimentului.

1.4 Intrarea/ieșirea din perimetrul Festivalului se face doar prin zonele special amenajate, prin validarea brățării. 

1.5 Participarea la eveniment se face pe proprie răspundere, participanții declarând, prin prezență, că sunt apți din punct de vedere fizic și psihic. Astfel, persoanele cu afecțiuni psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efectele speciale sonore, vizuale şi audio reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la eveniment. Organizatorul atrage atenția participanților că spectacolele pot include și puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice.

1.6 Accesul în perimetrul Festivalului este INTERZIS cu: mâncare, băuturi de orice fel, umbrele, recipiente din sticlă, plastic sau metal (cu excepția medicamentelor* conținute în flacoane din sticlă sau plastic de până la 100 ml), parfumuri, sprayuri, deodorante etc., aparate foto și video (cu excepția camerelor foto-video încorporate în telefoane mobile și a camerelor GoPro), animale de companie, bețe de steag sau pentru bannere fabricate din materiale dure și/sau mai lungi de 1 metru, obiecte generatoare de sunete puternice cum ar fi megafoane, vuvuzele și fluiere, obiecte contondente și/sau care pot fi periculoase (cuțite, bricege, lanțuri, bastoane, bâte, arme de foc, praștii etc.), laser pointer – indicatoare laser și lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant/sprayuri de protecție personală, droguri, mai mult de un bagaj cu capacitatea de maximum 25 de litri (trebuie să încapă sub scaun – pentru cei din tribune). Toți participanții vor trece de un control corporal la intrare. În cazul în care un participant refuză verificarea, Organizatorul își rezervă dreptul de a nu îi permite accesul în perimetrul Festivalului.
*Produsele de uz medicinal sunt permise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și se află în cantitate de maxim o doză zilnică.

1.7 Dacă în urma verificărilor de la intrare sau din cadrul Festivalului vor fi identificate obiecte care nu respectă prevederile Regulamentului, acestea vor fi confiscate și nu vor fi returnate ulterior. Participanții au dreptul să se întoarcă de la control și să își lase obiectele respective într-un spațiu din afara Festivalului (ex: mașină, spațiul de cazare externă etc.) sau să le arunce la tomberoanele special amenajate pentru astfel de obiecte. Excepție fac obiectele ilegale sau deținute ilegal.

1.8 În cazul în care asupra unei persoane se vor găsi obiecte ilegale (ex. droguri, substanțe narcotice) sau deținute ilegal (ex. armă de foc deținută fără permis), vor fi sesizate organele competente și se vor dispune măsurile necesare. În cazul în care, în urma controlului, vor fi găsite arme deținute legal, nu va fi permis accesul respectivului participant în incinta Festivalului, fiind contrar Regulamentului. 

 1. MINORII

2.1 Dacă părinții aleg să vină însoțiți de cei mici, o vor face pe propria răspundere. Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor sub 10 ani căști de protecție. 

2.2 Copiii cu vârsta sub 10 ani au intrare gratuită la toate categoriile cu locuri pe scaune, în cazul în care stau în brațele însoțitorului adult. Copiii cu vârsta de peste 10 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult. Minorii trebuie să fie însoțiți de cel puțin un adult.

2.3 În orice situație, Organizatorul nu va fi ținut responsabil pentru nici un fel de incident sau accident care privește minorii, întreaga răspundere revenind minorilor și/sau părinților/persoanei care exercită autoritatea părintească. Organizatorul atrage atenția părinților/persoanelor care exercită autoritatea părintească asupra faptului că acestora le revine obligația de supraveghere a minorului și vor fi ținuți răspunzători pentru orice prejudiciu rezultat din nerespectarea acestei obligații.

2.4 Minorilor le este interzis consumul de băuturi alcoolice și țigări.

2.5 La cererea persoanelor responsabile cu securitatea și monitorizarea, precum și a reprezentanților Organizatorului, însoțitorul are obligația să prezinte documente (carnet de elev, pașaport sau orice alt document care conține poza minorului) care atestă vârsta minorului.

 1. DESFĂȘURAREA EVENIMENTULUI

3.1 Accesul în zona festivalului va fi permis începând cu ora 16:00 iar evenimentul propriu-zis va începe la ora 19:00. Orele de începere și de încheiere a oricăror concerte din cadrul DISKOteka Festival, precum și ordinea spectacolelor artiștilor, anunțată în prealabil, pot fi modificate unilateral de către Organizator, Participantul neavând dreptul de a cere despăgubiri în cazul acestor modificări.

3.2 Organizatorul pune în vederea participanților faptul că în condiții de vreme extremă, ploi torențiale, grindină, tunete, fulgere etc. există posibilitatea ca ieşirile din zona Festivalului să fie aglomerate, motiv pentru care aceştia trebuie să îşi păstreze calmul. În toate aceste situaţii, participanţii trebuie să urmărească şi să respecte comunicările sau instrucţiunile Organizatorului sau a reprezentanţilor aparţinând Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgență. 

 1. REGULI DE CONDUITĂ ÎN CADRUL CONCERTULUI

4.1 Toţi participanţii trebuie să respecte regulile sociale, legile şi regulile enumerate în acest Regulament. Participanţilor nu le este permis să desfăşoare niciun fel de activităţi care ar putea să pună în pericol sau să afecteze în orice mod siguranţa sau drepturile celorlalţi participanţi. Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele prejudicii (materiale sau fizice) cauzate prin nerespectarea Regulamentului şi va putea solicita despăgubiri persoanelor vinovate de încălcarea acestuia.

4.2 Traficul sau consumul de droguri este ilegal, strict interzis şi va fi pedepsit conform legilor în vigoare.

4.3 Participanţii sunt obligaţi ca, în incinta locației Concertului, să păstreze intact spațiul interior, scaunele, accesoriile și amenajările din sală, holurile, toaletele, incluzând construcţiile de orice fel, fără să provoace distrugeri sau stricăciuni.

4.4 Organizatorul are dreptul de imagine asupra întregului eveniment și poate utiliza imaginile foto și video, efectuate de propriul personal, în diverse materiale realizate cu ocazia evenimentului și post-eveniment.

Participanții iau notă de faptul că Organizatorul, Partenerii Contractuali autorizați de organizator, asociații săi, membrii presei, alți Participanți și alți Terți pot realiza înregistrări audio și de imagini ale evenimentului. Prin urmare, toți Participanții, în virtutea participării lor la eveniment, acordă Organizatorului (precum și celor autorizați de acesta din urmă), prin luarea la cunoștință a prezentului Regulament, permisiunea expresă pentru înregistrarea și publicarea imaginii, înfățișării și acțiunilor lor. Persoana care face înregistrările conform regulilor sus-menționate va obține drepturi de folosință transferabile și exclusive cu privire la înregistrările Participanților, orice prezentare a respectivelor imagini trebuind să fie în legătură cu evenimentul. Organizatorul și persoanele autorizate de organizator au dreptul nerestricționat de a obține profit, de a utiliza (în special în scopul promovării evenimentului), a copia, a publica, a face publice, a difuza public și distribui astfel de înregistrări ale Participanților, fără a fi necesar să îi plătească pe Participanți pentru aceasta. Participanții iau notă în mod expres de faptul că Organizatorul poate înregistra evenimentul, concertele și programele, poate copia înregistrările și le poate distribui prin mijloace purtătoare de imagine, le poate difuza sau le poate face publice în mod repetat, prin mijloace de transmisie a datelor prin cablu sau prin orice alte mijloace (de ex. prin YouTube, Facebook, Instagram, TikTok etc.). Participanții nu au dreptul, în limitele prevederilor legale, să ridice pretenții împotriva Organizatorului în legătură cu înregistrările și publicarea lor conform celor prevăzute mai sus.

4.5 Participanții au dreptul să realizeze înregistrări audio și de imagini în cadrul evenimentului, dar numai cu ajutorul unui instrument de înregistrare a sunetelor și imaginilor încorporat într-un smartphone sau o tabletă utilizat în scop personal sau cu un alt echipament neprofesional. Participanții nu pot, fără acordul prealabil al Organizatorului, să vândă, să utilizeze în schimbul unui preț sau să utilizeze gratuit, dar în scopuri comerciale, înregistrările de imagine și voce pe care le-au făcut. Organizatorul, în mod expres, nu răspunde pentru încălcarea regulilor anterior menționate de către alți Participanți. Organizatorul își rezervă dreptul de a stabili zone/locații cu fotografierea/filmatul interzise. În caz de nerespectare, Organizatorul are dreptul de a confisca aparatul foto/video până la sfârșitul evenimentului și de a șterge respectivele înregistrări. Este strict interzisă ridicarea de drone deasupra Festivalului sau montarea de echipamente profesionale de filmat.

4.6 Este interzisă orice formă de activitate economică, comercială sau publicitară în perimetrul evenimentului – inclusiv în zona din fața porților de intrare la eveniment – fără permisiunea prealabilă scrisă a organizatorului.

4.7 Vânzarea băuturilor alcoolice trebuie să respecte dispozițiile legii și niciun fel de astfel de băuturi nu pot fi oferite minorilor sub 18 ani și persoanelor aflate în stare de ebrietate de către niciun Partener Contractual din cadrul evenimentului. Utilizarea substanțelor calificate ca droguri interzise în baza legii aplicabile este interzisă în zone de desfășurare a evenimentului și se pedepsește prin lege.

4.8 Sunt interzise orice demonstrații de orice natură, care nu au legătură cu evenimentul, indiferent de numărul participanților, dacă Organizatorul nu și-a dat aprobarea prealabilă scrisă în acest sens. Această aprobare este acordată de organizator la libera sa alegere, în baza solicitării prealabile a organizatorului respectivei demonstrații.

4.9 Este interzisă utilizarea focului prin orice mijloace (amenajare de focuri de atmosferă sau orice alte metode de foc deschis, artificii) şi a materialelor inflamabile pe întreg perimetrul Festivalului sau în apropierea acestuia.

4.10 În zona de desfășurare a evenimentului, salariații autorizați și cu calificare corespunzătoare ai Organizatorului sau Partenerii Contractuali ai acestuia vor asigura aplicarea normelor de conduită și siguranță. Participanții se angajează în mod expres, în virtutea participării lor la eveniment, că vor coopera pe deplin cu aceste persoane în limitele legii și vor respecta instrucțiunile acestora în cadrul evenimentului în caz de urgență sau dacă alte circumstanțe semnificative (de ex. din motive de sănătate publică) o justifică.

4.11 La eveniment se pot utiliza atât Servicii și Produse gratuite, cât și Servicii și Produse pentru care se percepe plată. Participanții se obligă să plătească toate Serviciile și Produsele de care beneficiază și pentru care se percepe plată și își asumă răspunderea pentru plata imediată a tuturor prețurilor și taxelor de cumpărare datorate.

Participanții vor efectua plata Produselor și Serviciilor pentru care se percepe plată utilizând metodele de plată oferite de organizator sau Partenerii Contractuali. Dacă Organizatorul decide astfel, pe amplasamentul evenimentului toate prețurile și taxele de cumpărare vor fi plătibile exclusiv prin metodele desemnate de Organizator, în loc de numerar.

Participanții iau notă în mod expres de faptul că pot achiziționa și Produse și Servicii în legătură cu evenimentul care sunt oferite de alți Parteneri Contractuali, și nu de către organizator. În astfel de cazuri, contractul este încheiat direct între Participant și Partenerul Contractual, iar drepturile și obligațiile decurgând din relația juridică se aplică exclusiv Participantului și Partenerului Contractual. Participanții confirmă în mod expres că nu pot ridica nicio pretenție împotriva Organizatorului în legătură cu Produsele și Serviciile respective sau în legătură cu contractul pentru respectivele Produse și Servicii.

Organizatorul declară, de asemenea, în general, că nu răspunde în niciun fel în legătură cu Produsele și Serviciile furnizate de Partenerii Contractuali. Participanții pot utiliza Serviciile și Produsele furnizate de Partenerii Contractuali exclusiv pe riscul propriu. Organizatorul nu își asumă nicio răspundere pentru prejudiciile ce decurg din sau sunt suferite în legătură cu cumpărarea sau utilizarea unor Servicii și Produse furnizate de Partenerii Contractuali.

4.12 Accesul în interiorul altor spații din locație, cu excepţia celor special amenajate pentru desfășurarea Festivalului, este interzis. 

 1. OBIECTE PIERDUTE

5.1 Obiectele pierdute și găsite pot fi aduse la Punctul INFO din zona Festivalului. Proprietarii acestor obiecte le pot recupera urmând o procedură a Organizatorului care constă în identificarea persoanei şi a obiectului pierdut. După Festival, Organizatorul va păstra obiectele nerecuperate pentru o perioadă de cel mult 1 zi de la momentul predării către Punctul INFO.

5.2 Organizatorul nu are obligația de a asigura depozitarea bunurilor pentru o perioadă mai lungă de o zi și nici să asigure livrarea bunurilor către proprietari.

5.3 În cazul produselor perisabile sau care se deteriorează rapid, termenul de o zi va putea fi redus de către Organizator, fără o notificare prealabilă 

 1. SECURITATE. PRIM AJUTOR

6.1 În interiorul perimetrului Festivalului, Organizatorul asigură securitatea și paza printr-un partener calificat şi acreditat să facă acest lucru. În timpul evenimentului, participanții sunt obligaţi să respecte agenţii de securitate, să colaboreze cu aceştia şi să le respecte instrucţiunile în caz de urgenţă.

6.2 În caz de incidente de violență sau de punere în pericol a integrității corporale a altor persoane, personalul care asigură securitatea va putea decide evacuarea persoanelor implicate din incinta în care se desfășoară evenimentul.

6.3 Pe teritoriul Festivalului există echipaje de prim-ajutor, în caz de nevoie, în care vor activa persoane calificate. Participantul consimte să i se acorde tratamentul medical ce poate fi considerat potrivit în caz de vătămare, accident sau boală pe durata evenimentului și exonerează complet de răspundere Organizatorul și toate persoanele care participă la acordarea tratamentului medical respectiv pentru orice astfel de acțiuni, în limitele prevederilor legale.

6.4 Organizatorul trebuie să ia măsurile corespunzătoare astfel încât Participanții să fie informați despre măsurile și activitățile de prevenire și protecție din cadrul zonei de desfășurare a evenimentului.

6.5 Fiecare Participant are obligația de a manifesta un comportament civilizat față de ceilalți Participanți la eveniment. În mod deosebit, în scopul unei bune desfășurări a evenimentului, Participanții au următoarele obligații: 

 • să comunice imediat echipei de securitate și/sau reprezentanților Organizatorului orice situație despre care au motive întemeiate să o considere un pericol pentru securitatea și sănătatea Participanților;
 • să aducă la cunoștința echipei de securitate și/sau reprezentanților Organizatorului orice fel de incidente suferite de propria persoană;
 • să coopereze cu echipa de securitate și/sau reprezentanții Organizatorului, autorităților competente, voluntarilor, pentru a permite asigurarea unei bune desfășurări a evenimentului, fără riscuri pentru securitate și sănătate;
 • să respecte prevederile legislației din domeniul securității și sănătății și măsurile de aplicare a acestora;
 • Participantul care observă un incendiu are obligația să anunțe prin orice mijloc echipa de securitate și/sau reprezentanții Organizatorului, pentru limitarea și stingerea incendiului;
 • în caz de incendiu, orice Participant are obligația să acorde ajutor. 
 1. GARANŢII ŞI RESPONSABILITĂŢI

Organizatorul garantează accesul şi utilizarea serviciilor din cadrul Festivalului oricărui participant care deține un bilet valid.

Datele de desfășurare ale Festivalului pot fi modificate unilateral de Organizator în caz de forţă majoră sau caz fortuit.

În cazul în care, din cauze independente de Organizator (forță majoră), unul sau mai multe din concertele incluse în DISKOteka Festival (dar nu toate) se anulează, spectatorii nu vor beneficia de rambursarea contravalorii biletelor.

În caz de război, atac terorist, accident, incendiu, dezastru natural, cutremur, inundație, scurtcircuit major, epidemii, sau alte cazuri ce nu pot fi prevăzute sau nu pot fi controlate de Organizator sau de Participant, niciuna dintre părţi nu este obligată să respecte obligațiile din prezentul Regulament.

Organizatorul nu este responsabil pentru acţiuni ce se petrec în afara Locației Festivalului.

Participanții vor fi ținuți răspunzători pentru orice prejudiciu provocat Organizatorului, colaboratorilor acestuia sau terților prin nerespectarea dispozițiilor legale sau a prevederilor prezentului regulament.

Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui participant în incinta Locației Festivalului total sau parţial sau de a invita participantul să părăsească incinta Festivalului, în cazul încălcării regulamentului prezent sau a unei legi în vigoare din România. 

 1. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Organizatorul deține toate drepturile de proprietate intelectuală asupra numelor comerciale, siglei, adreselor de e-mail, nume de domenii sau URL, elemente grafice, precum şi asupra materialelor, textelor şi a tuturor informaţiilor, indiferent dacă acestea sunt înregistrate sau nu, de pe www.diskoteka.ro sau alte canale/platforme online conectate cu evenimentul DISKOteka Festival. Acestea nu vor putea fi utilizate, transferate, cesionate, modificate sau distribuite fără acordul expres, exprimat în scris al Organizatorului. De asemenea, Organizatorul deține dreptul de proprietate intelectuală asupra tuturor operelor realizate de către colaboratorii și/sau angajații acestuia în cadrul Festivalului, cum ar fi fotografii, filmări, texte, elemente grafice etc.

Organizatorul nu va avea nicio responsabilitate, de nicio natură, pentru:

 • Orice fel de prejudiciu (direct sau indirect) ce rezultă din utilizarea sau din incapacitatea de utilizare a informației prezentate pe website în legătură cu evenimentul;
 • Orice tip de erori sau omisiuni în conținut ce pot genera prejudicii.

Organizatorul, fără nicio notificare prealabilă, poate șterge, modifica sau adăuga orice informație pe website și pe rețelele de socializare, suspenda orice activitate pe website și pe rețelele de socializare, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri, platforme, rețele de socializare sau pagini create pe rețele de socializare, organizatorul nu garantează și/sau confirmă sub nicio formă tipul de informație care poate fi găsit pe aceste site-uri.

Organizatorul nu este responsabil nici pentru comentariile afișate de către utilizatori pe site sau pe rețelele de socializare. Orice informație, date, text, fotografii, grafică etc. conținute pe website/paginile proprii create pe rețelele de socializare sunt responsabilitatea acelei persoane/entități de la care provine.

VII. RELAȚIE JURIDICĂ

Prezentul Regulament se aplică atât Participanților autorizați, cât și celor neautorizați.

Prin cumpărarea unui bilet, dar și prin participarea la eveniment, Participantul declară că a citit, a înțeles și se obligă să respecte acest Regulament, dar și condițiile Organizatorului de a controla respectarea lui. Acceptarea prezentului Regulament marchează încheierea relației contractuale dintre Participanții autorizați și Organizator.

Participanții neautorizați nu vor avea niciun fel de drepturi în relația cu Organizatorul, deoarece acesta nu încheie o relație contractuală cu aceștia și nu își asumă obligații față de ei.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricând acest Regulament, fără o înștiințare în prealabil a Participantului. Orice modificare va fi afișata pe site-ul evenimentului www.diskoteka.ro și la intrarea în locul de desfășurare a evenimentului, fiind de imediată aplicare după momentul afișării. Organizatorul recomandă participanților să monitorizeze modificările prezentului Regulament.

IMPORTANT! 

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor, precum și vânzarea la suprapreț a biletelor. Organizatorul își rezervă dreptul de a-i sancționa pe cei care vor fi găsiți că desfășoară astfel de activități, cât și de a anula biletele respective. Organizatorul garantează doar valabilitatea biletelor vândute prin rețelele partenerilor contractuali sau prin punctele de vânzare proprii.