Selectează o Pagină

CIAO Festival by Vineri 15 este un nou concept de festival, dedicat întregii familii. Acesta va avea loc la Timișoara, în zilele de 27, 28 și 29 mai.

Evenimentul este organizat de către Mircea Nicolici de la restaurant Vineri 15, din Timișoara.

Echipa de producție care realizează CIAO Festival este echipa de la DISKOteka. De aceea, ceea ce au în comun aceste evenimente, este muzica retro din 80′,90′ și nostalgia anilor frumoși, parcă fără griji.

Experiența de peste 20 de ani a echipei de producție DISKOteka Festival și sufletul de bănățean pus în organizarea acestui eveniment, de către Mircea Nicolici, vor face din CIAO Festival unul dintre cele mai importante evenimente de gen din România.

CIAO Festival by Vineri 15 se va desfășura la Muzeul Satului Bănățean, o locație inedită și foarte ofertantă.

Muzeul Satului din Timișoara arată minunat, o plăcere să te plimbi pe aleile îngrijite, să te bucuri de natură, de istorie, un cadru de poveste… o poveste frumoasă și autentică, despre Banat și bănățeni.

Poate părea un loc atipic pentru organizarea unui festival, dar este locația perfecta pentru CIAO Festival, acesta fiind un eveniment dedicat întregii familii, creat cu gândul la bănățeni, de aici și numele CIAO – salutul tradițional al bănățenilor.

Spectacole impresionante, muzică bună, lumini și atmosferă de sărbătoare. Vor fi 3 zile de spectacole, activități și surprize pentru toate vârstele și toate gusturile.

În incinta Muzeului Bănățean, vor fi amenajate 5 locații cu 5 scene, pe care vor urca artiști internaționali de renume: Jenny Berggren from Ace of Base, Boney M Xp, Kaoma, Londonbeat, Cappella, Rozalla, Magic Affair, dar și numeroși artiști și DJ români, foarte iubiți de public, Gheorghe Gheorghiu, Proconsul, Cooperativa 9, Mihai Trăistariu, Keo, Geo da Silva, DJ Sorin Lupașcu, DJ Vali și mulți alții.

Pentru că ne vom afla în preajma Zilei Internaționale a Copilului, cei mici vor avea parte de o scenă numai a lor, pe care vor evolua echipe de teatru și trupe cu repertoriu adecvat acestor vârste. În plus, personaje de poveste vor anima atmosfera. Toți copii sunt bineveniți, până în 14 ani au intrarea gratuită și am pregătit o mulțime de surprize pentru ei.

Vom avea parte și de muzică populară de suflet, muzică etno, de lecții de joc popular, alături de ansambluri folclorice de renume, din întreaga țară..

La CIAO Festival va fi multă muzică retro de calitate, atmosferă faină, plus e despre familie și nevoia de a petrece timp de calitate împreună, după o perioadă dificilă pentru toată lumea.

Adună familia și hai să petrecem sfârșitul de Mai, dansând pe ritmurile nebune ale muzicii anilor 80′, 90′ la CIAO Festival by Vineri15!