Selectează o Pagină

Analizând criza la nivel european și mondial generată de virusul COVID-19 (𝐂𝐨𝐫𝐨𝐧𝐚𝐯𝐢𝐫𝐮𝐬), dorind să venim în întâmpinarea măsurilor de prevenire și transmitere ale acestui virus și având în vedere măsura excepțională, fără precedent, de interzicere a oricăror activități care presupun participarea unui număr mai mare de 1.000 de persoane adoptată de Ministerul Sănătății și Ministerul Afacerilor Interne – Departamentul de Situații de Urgentă prin Hotărârea nr.6 din 06.03.2020, cu parere de rău ne vedem nevoiți să vă anunțăm că cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii retro, DISKOteka Festival, 𝐒𝐄 𝐀𝐌𝐀𝐍𝐀 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 🔜 𝟏𝟖-𝟐𝟎 𝐒𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟎.

❗️❗️❗️𝐓𝐎𝐀𝐓𝐄 𝐀𝐁𝐎𝐍𝐀𝐌𝐄𝐍𝐓𝐄𝐋𝐄 𝐑𝐀𝐌𝐀𝐍 𝐕𝐀𝐋𝐀𝐁𝐈𝐋𝐄 😀

Cele 18.426 de abonamente vândute până în prezent rămân 𝐕𝐀𝐋𝐀𝐁𝐈𝐋𝐄 pentru noua perioadă din luna Septembrie 2020, perioadă pentru care se pot achiziționa abonamente, în continuare, pe site-ul www.diskoteka.ro sau la punctele fizice de vânzare autorizate, fără modificări de preț.

𝐋𝐈𝐍𝐄𝐔𝐏-𝐔𝐋, 𝐒𝐏𝐄𝐑𝐀𝐌 𝐅𝐀𝐑𝐀 𝐒𝐂𝐇𝐈𝐌𝐁𝐀𝐑𝐈

Festivalul care urma să se desfășoare în perioada 1-3 Mai, în Timișoara, își păstrează majoritatea numelor de pe afiș (precum DJ BoBo, care a confirmat prezența în septembrie 🥳), iar artiștii care au alte angajamente pentru noua perioadă, dacă va fi cazul, vor fi înlocuiți cu alte nume sonore.

Sănătatea și siguranța participanților la DISKOteka Festival este prioritară pentru noi 🙏

Am luat în calcul această decizie de la primele semne și am urmărit evoluția noului tip de virus și pe teritoriul României. Anunțul nostru de astăzi vine după ce 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐥𝐞 𝐚𝐮 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐳𝐢𝐬 𝐦𝐚𝐧𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐚𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐚𝐭𝐞, 𝐢̂𝐧 𝐬𝐩𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐬𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐢̂𝐧𝐜𝐡𝐢𝐬𝐞, 𝐜𝐮 𝐮𝐧 𝐧𝐮𝐦𝐚̆𝐫 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐧𝐭̦𝐢 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝟏.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞, Ministerul Afacerilor Interne – Departamentul de Situații de Urgentă preconizând că în România vârful epidemiei de Coronavirus va fi atins de Paști.

Regretăm această situație care știm că poate crea neplăceri și discomfort însă este 𝐮𝐧 𝐜𝐚𝐳 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐚 𝐬𝐮𝐛 𝐢𝐧𝐜𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐚 𝐟𝐨𝐫𝐭̦𝐞𝐢 𝐦𝐚𝐣𝐨𝐫𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐚 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐟𝐨𝐫𝐭𝐮𝐢𝐭, o situație care nu a putut fi prevăzută și asupra căreia, noi, ca Organizatori, nu avem niciun control.