DISKOteka Festival 2019 – Episodul 3 – TVR1

by | ian. 3, 2020 | Uncategorized @ro | 0 comments

❗DISKOteka Festival, cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80 și ’90, se vede la TVR1, în fiecare zi în perioada 31 decembrie – 1,2,3 și 4 ianuarie, începând cu orele 16:15❗

În fiecare dintre cele 5 ediții programate la TVR1, telespectatorii se vor bucura, dincolo de muzica care a marcat zeci de generații, de momente emoționante și pline de surprize aduse chiar de artiștii care au dominat topurile muzicale în anii ’80 – ’90.

A 2-a ediție a festivalului DISKOteka care va avea loc în perioada 1-3 mai, în Timișoara, tot pe stadionul ,,Dan Păltinișanu”. Pentru ediția a doua s-a înregistrat, deja, un nou record de vânzare, primele 5.000 de abonamente fiind deja cumpărate în mai puțin de o lună de când au devenit disponibile pe site-ul www.diskoteka.ro

DISKOteka Festival 2019, aflat la prima editie, a fost cu adevărat noul KM 0 al noțiunii de tinerețe și vă mulțumim tuturor.

Atmosfera anilor 80 & 90 cu hiturile acelei perioade emblematice, decoruri spectaculoase, acțiuni interactive și food truck-uri ? delicioase.

Am creat cea mai mare discotecă ? din Europa, cel mai de anvergură eveniment din vestul țării.

Și a fost doar începutul ?

#DISKOteka #TVR1
#CelMaiMareFestivalRetro