TOATE BILETELE/CARDURILE DE ACCES ACHIZIȚIONATE SUNT VALABILE PENTRU 2022!

Ediția din 2022 a festivalului DISKOteka va avea loc la Craiova, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în data de 26 august 2022, în cadrul evenimentului IntenCity 2022.

În data de 26 august vor urca pe scenă următorii artiști:

– Thomas Anders & The Modern Talking Band
– Ricchi e Poveri
– Sandra
– Nana
– C-Block
– Mr. President
– Ice MC
– La Bouche
– No Mercy
– East 17
– DJ Conte
– Boney M xp

Super-surpriza serii este reprezentată de concertul artistului Luis Fonsi, autorul hit-ului „Despacito” (cel mai ascultat cântec din toate timpurile).

Festivalul va avea o amploare foarte mare, cu o organizare impecabilă, sceno-tehnică impresionantă construită pentru prima dată în România și vă garantăm că veți participa la o experiență unică.

După cum v-am informat anterior, colegii nostri trimit în aceste momente către dumneavoastră noile PASS-uri necesare pentru acces.

Dumneavoastră nu trebuie decât să prezentați PASS-urile pe care le veți primi atașate prin e-mail, împreună cu biletele achiziționate în 2020 pentru DISKOteka, la „Punctul Retro” amenajat la intrarea pe stadionul „Ion Oblemenco” , și veți primi automat brățara activată pentru accesul la eveniment.

Punctul Retro va fi semnalizat vizibil iar noi vă așteptăm acolo cu un cadou special, constând în suveniruri retro foarte apreciate de toți cei care iubesc muzica anilor ’80 – ’90.

Vă mulțumim și vă așteptăm!

Mai multe informații: 0726 00 00 60