Selectează o Pagină
Snap!

Snap!

Am fost onorati ca o piesa de-a noastra a devenit imnul DISKOteka Festival. Efectiv am simtit ca a fost greu sa iesim de pe scena. Publicul de la Timisoara ne-a incarcat cu energie cat pentru cativa ani.
Modern Talking

Modern Talking

De-a lungul carierei mele am sustinut mii de concerte, am cantat pe sute de scene insa pot spune cu mana pe inima ca nicaieri nu m-am simtit asa cum m-am simtit la DISKOteka. De mult nu am mai avut asa emotii cum am avut la Timisoara. Incredibil!
Alphaville

Alphaville

Sa iti vina sa lasi efectiv microfonul atunci cand publicul canta atat de frumos piesele tale este ceva rar. DISKOteka Festival ramane un eveniment etalon pentru formatia noastra. Sper sa ne intoarcem in curand la DISKOteka.
Dr Alban

Dr Alban

Pana nu traiesti experienta DISKOteka, nu ai cum sa intelegi ce inseamna un astfel de eveniment. Si spun asta atat din perspectiva unui artist, cat si din cea de spectator.
Haddaway

Haddaway

Romania a devenit intr-un singur weekend o tara de top in privinta evenimentelor care promoveaza muzica din 80 si 90. Daca ar fi sa rezum intr-un cuvant ce a insemnat DISKOteka Festival, acela ar fi: FABULOS!!!