Selectează o Pagină

Dragi Prieteni,

Ultimii doi ani nu au fost deloc ușori, fiecare dintre noi fiind, într-un fel sau altul, afectați de pandemie. Noi vă suntem recunoscători pentru dragostea arătată pentru fenomenul retro, ați rămas alături de noi.
Diskoteka Festival este un eveniment cultural de mare anvergură, care incubă dimensiuni uriașe de scenă, o echipă tehnică numeroasă, un public fain, numeros și dedicat, eveniment care are nevoie și de o locație de dimensiuni adecvate, de preferat un stadion, așa cum am organizat în anul 2019, pe stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara.

Derularea evenimentului reprezintă o provocare pentru organizator, iar din aceaastă perspectivă suntem preocupați de siguranța echipei tehnice, a interpreților și nu în ultimul rând suntem interesați să asigurăm siguranța spectatorilor.
Am constatat, cu tristețe, faptul că stadionul care a gazduit în trecut evenimentul cultural Diskoteka Festival se află într-o stare gravă de degradare, lucru care ar putea pune în pericol integritatea fizică a spectatorilor.
Având în vedere faptul că în continuare se impune a se respecta măsurile de prevenire si raspândirii a bolilor, inclusiv respectarea distanțarii între spectatori la evenimentul cultural, am întreprins mai multe vizite pentru a identifica o locație corespunzătoare.

Din nefericire nu am găsit un loc similar cu Stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara.

Neamiexistând o locație la fel de generoasă în Timișoara, care să dețină un minimum 20 de mii de locuri pe scaune, am luat hotărârea să organizăm un festival de alte dimensiuni, cu un nou concept și adaptat noii locații (Muzeul Satului Bănățean).

Pentru a nu ne dezamăgi spectatorii și pentru a elimina orice discuție care ar arunca o umbră de îndoială cu privire la seriozitatea evenimentului, Biletele de la festivalul Diskoteka, achiziționate pentru ediția 2020, rămân valabile pentru Ciao Festival by Vineri 15 și vor putea fi folosite pentru accesul la eveniment. Organizatorul va propune pe una dintre scene (Scena Retro) câte 2-3 recitaluri pe seară oferite de artiști internaționali consacrați, vedete ale muzicii anilor ’80-’90.

Cu toții, dorim ca publicul să fie mulțumit, astfel încât oferim posibilitatea ca cei care vor, să poată folosi biletele achiziționate pentru DISKOteka Festival, pentru a participa la CIAO Festival pe 27, 28, 29 Mai, la Timișoara.

Ultimii ani ne-au învățat că niciodată nu știi ce poate întâmpla, dacă până vom face un eveniment de anvergura celui din 2019 nu vor fi iar restricții, război sau cine știe ce ne mai este dat să trăim.

Astfel, oferim posibilitatea de a utiliza abonamentele achiziționate deja pentru DISKOteka Festival la toate evenimentele organizate de staff-ul DISKOteka Festival.

CIAO Festival este primul eveniment programat să aibă loc anul acesta și este confirmat 100%, bineînțeles exceptând calamitățile, adică ce nu putem controla nici noi, nici voi și avem toți numai de suferit.

Ce putem promite este că toate spectacolele pe care le-am pregătit sunt de calitate, vom aduce mult echipament tehnic și extrem de performant, cum am făcut la DISKOteka, și întrega echipă de producție va fi prezentă. De la sunet, lumini, decoruri, la artiștii invitați, activitățile pregătite, întreaga atmosferă, totul este gândit pentru a bucura și a încânta.

La CIAO Festival va fi multă muzică retro de calitate și atmosferă făină. În plus, este despre familie și nevoia de a petrece timp de calitate împreună, după o perioadă dificilă pentru toată lumea. Toți copii sunt bineveniți, până în 14 ani au intrarea gratuită și am pregătit o mulțime de surprize pentru ei.

Mai mult, așa cum probabil ați aflat deja, din rândul artiștilor internaționali până în acest moment au confirmat prezența Ace of Base, Kaoma, Londonbeat, Boney M Xperience, Cappella, Rozalla, Magic Affair.

Așadar, echipa DISKOteka vă mulțumește pentru înțelegere, pentru felul în care vă manifestați energia prin muzică și pentru faptul că vă doriți ca totul să revină la normal, iar în sensul celor anterior menționate, vă invităm la Ciao Festival!